PANASONIC Toughbook

Panasonic Toughbooks

Panasonic Toughbook modeller er i en klasse for sig med deres robuste design, som både er støvtæt, vandtæt, vibrationssikret og faldsikret op til 180 cm. højde. Sortimentet af toughbooks spænder bredt fra bærbare computere til tablets og er designet til at klare både ekstremt lave og høje temperaturer.

Udsæt Panasonic Toughbook modellerne for nogle af de største udfordringer, som virksomheder, offentlige værker og militærtjeneste kan stå over for. Panasonic Toughbook klarer det meste. Det robuste design sikrer, at der altid er adgang til store mængder data selv for folk i marken. Information bliver leveret i realtid. Uanset hvor den enkelte toughbook befinder sig, er produktet altid til tjeneste og bidrager til en øget effektivitet og produktivitet i felten.

Alle Toughbook-modeller er designet til at overleve både ekstremt lave og høje temperaturer. Sortimentet dækker over bærbare computere og tablets i forskellige versioner. Fælles for alle modeller er, at de er robuste, støvtætte, vandtætte, vibrationssikre og faldsikre. Toughbooks tager eksempelvis ikke skade ved at fald fra maksimum 180 cm. højde.

På grund af det robuste design kan Panasonic Toughbook-modellerne modstå lidt af hvert. Mange udfordringer kan opstå i virksomheder og offentlige værker samt i forbindelse med militærtjeneste, som stiller store krav til produktets hårdførhed. Panasonic Toughbook-modellerne er altid til tjeneste og sikrer adgang til store mængder data for folk i marken. Ligegyldigt hvor en toughbook befinder sig, bliver vigtige informationer leveret i realtid, og det skaber potentiale for øget effektivitet og produktivitet.

Vi leverer Panasonic Toughbooks & Toughpads indenfor kun 4-5 dage, fuldt konfigureret.

10 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

10 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende