Panasonic CF-19 anmeldelse

Panasonic Toughbook CF-19 er ikke din gennemsnitlige konvertible og mobile bærbare computer. Du kan tabe den i vand, køre din bil over den, tabe ting på den eller tabe den fra større højder uden den går i stykker.

Professionelle robuste bærbare og endda tablets som Panasonic Toughpad har eksisteret i lang tid og har gennemgået en stor udvikling – her er Panasonic C-19 ikke en undtagelse, som vi skal få at se i det følgende. Toughbooks er blandt andet i høj kurs indenfor militæret, sikkerhedsbranchen og specielt indenfor håndværk og byggeriet, hvor robusthed og pålidelig er alfa omega.

Panansonic Toughbook CF-19 er ikke nødvendigvis kun for professionelle; hvis du lever et aktiv liv og nyder at kunne benytte din laptop udenfor uden at skulle bekymre dig om den går i stykker, ja så er en Panasonic Toughbook eller Panasonic Toughpad et godt valg. Selv hvis du måske cykler på arbejde er det rart at vide, at den ikke går i stykker, hvis regnen trænger gennem din taske. Under alle omstændigheder er det rart at vide at din laptop ikke går i stykker, hvis du taber den eller hvis ungerne for eksempel kommer til at vælte et glas vand ned i den.

Om selve maskinen: Panasonic Toughbook CF-19 er en 10-tommer clamshell cabriolet laptop / tablet, med en indre skal lavet i magnesium. Intel Core-i-processorer med op til 8GB RAM, SSD, og tonsvis af tilslutningsmuligheder, herunder 3G.

Toughbook CF-19 er ikke en smuk laptop. Den er skamløst pladskrævende, og ligner en bærbar pc designet i begyndelsen af 90’erne. Men det er ikke pointen. Den virker optimal, den er robust, slidstærk og sikker! På ydersiden bruges en kombination af slidstærkt, tekstureret sølv og sort plast.

Det bedste man kan sige om det fra et æstetisk synspunkt er at den er rå og har et flot industrilook. Det ingen MacBook Air, men prøv at køre den over med din bil og se så, hvilken af de to laptops der er flottest at se på derefter.

Panasonic Toughbook CF-19 giver dig ultimativ robusthed

CF-19 toughbook’en arbejder i overensstemmelse med både MIL-STD-810 og IP65 standarder. IP65 blev oprettet ved den internationale Elektrotekniske Kommission som en standard for rating “beskyttelse mod indtrængen” af et chassis eller kabinet. Det første ciffer betegner indtrængen af faste stoffer, mens den andet gør det samme for væsker.

Panasonic Toughbook CF-19 har et 6-tal for sit første ciffer, hvilket er den højest mulige rating.

Det betyder at den er helt beskyttet mod støv, grus og snavs. På væskerne scorer Panasonic Toughbook CF-19 et 5-tal (vejrbestandigt), hvor den højeste score er 8 (vandtæt). Det betyder at den er helt stænktæt og kan endda håndtere vandstråler rettet direkte mod den.

Panasonic Toughbook CF-19 kan modstå vibrationer, stød, vand og støvtæt op til MIL-STD-810 standarder, og bør være i stand til at modstå dråber op til 1,8 m.

Selvfølgelig er der en pris for denne robusthed: Panasonic Toughbook CF-19 vejer omkring 2,33 kg. Men takket være sine afrundede kanter og aftagelig bærerem er denne bærbar er ganske behagelig at bære rundt på. Du behøver aldrig frygter den åbner ved et uheld, eftersom der er et metal-låsesystem der sikrer låget bliver på plads.
Interesseret i at læse mere eller købe en Panasonic Toughbook CF-19 tjek vores hjemmeside ud.

Panasonic Toughbook C19

Interesseret i at læse mere eller købe en Panasonic Toughbook CF-19 tjek vores hjemmeside ud.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ny blog: Alt om netværksudstyr

Denne sektion er dedikeret til alt om netværksudstyr. Det vil sige generel info om netværksudstyr, men også debat, nyheder og anmeldelser af den type produkter og brands vi sælger her på micronordic.dk. Formålet med denne ”læs mere funktion” er at skabe en videns-hub med relevant information, hvad enten man fx søger efter en konkret Cisco switch til sin virksomhed eller vil læse anmeldelser af de nyeste Panasonic Toughbooks.

Kort om os: Siden 2004 har vi solgt netværksudstyr til vores kunder med det formål værdi investeringerne i netværksudstyr, serviceaftaler og administrerede serviceydelser fra Cisco, Juniper, Brocade og Panasonic. Vi leverer hele sortimentet af nye produkter fra Cisco, Juniper og Brocade med en fuld 1-års erstatningsgaranti. Vi kan også tilbyde udvidede serviceaftaler til meget konkurrencedygtige priser sammenlignet med de serviceaftaler, der tilbydes af producenterne af originaludstyr.